Csöbör Katalin és Hubay György is igennel szavazott Miskolc megsarcolására

Csöbör Katalin és Hubay György is igennel szavazott Miskolc megsarcolására

De szavaztak is valaha a település és lakosainak érdekében? Nem, valóban. Most sem. Helyette maradtak Orbán gusztustalan nyallerei, és elfogadták az Országgyűlés 2021-es költségvetéséről szóló törvényjavaslatot.

Összesen 133 kormánypárti képviselő segít Orbánnak abban, hogy tönkretegye az országot.

Múlthét pénteken, pontosan 2020.július 03-án fogadta el a Parlament Magyarország 2021-es költségvetését. Az ellenzék 61 nemmel próbált harcolni az önkormányzatok megsarcolása ellen, de a fideszes csicskák többen voltak. 

A vámpírkormány bérencei több, mint 800 módosító javaslatból egyetlen egyet sem fogadtak el.

Tényleg mind ennyire rossz lett volna? Ugyan, dehogy. Itt csak arról van szó, hogy a fideszes nagyurak hogyan fitogtatták a hatalmukat és az erejüket, és hogyan tiporták el az ellenzéki poltikusokat. Csak azzal nem számoltak, hogy ezzel nem csupán őket teszik tönkre.

Hanem a hazai önkormányzatokat. A magyar embereket. Titeket.

Miskolc országgyűlési képviselői, Csöbör Katalin és Hubay György pedig nagylelkűen járultak ehhez hozzá és nyomták meg a gombot, amellyel tovább folytatják Orbán brutális megszorítócsomagját.

A pofátlan kormánypárt az eredetileg benyújtott változathoz képest több módosítást is átvitt, többek között 20 milliárd forinttal megemelték a közmédia költségvetését. Persze, mert még nincsen a hazánk eltömítve elég hazug lakájmédiával, arra van szükség, hogy a tévéből, a rádióból, az újságból és még a csapból is a fideszes birkák mocskai folyjanak. 

A bólogató bábok miatt az önkormányzatok óriási pénzektől esnek el. 

  • Szolidaritási hozzájárulás címen sarcot vetnek ki rájuk.
  • Megfosztják őket a reklámadótól és az idegenforgalmi adótól.
  • A gépjárműadó teljes összegét elvonják.

De a felcsúti miniszterelnöknek ez valahogy nem tűnik fel, mert folyamatosan azt magyarázza, hogy a településeknek jóval több támogatás folyik be, mint amennyi kiesik. Talán nem ért a számok nyelvén? Vagy ilyen magasról tesz az önkormányzatok és lakosok sorsára? Naná, hogy az utóbbi.

Milliókat, mitöbb, milliárdokat lopnak el a településektől és teszik tönkre őket. 

Mégiscsak 61 képviselő tudja, hogy mennyire rossz úton jár az ország. Az a 133 Orbán-báb pedig, akik hipnotizálva lettek a milliós fizetésük által, önelégülten hurrogták az igen-t. Az önkormányzatok tönkretételének igen-jét, a települések megsarcolásának igen-jét és a drágalátos miniszterelnök úr brutális megszorító csomagjának igen-jét.

Azzal azért reméljük tisztában vannak, hogy ezekre a gyomorforgató igen-ekre a polgárok akkor is emlékezni fognak, amikor 2022-ben nekik kell szavazniuk azért, hogy ki képviselje őket a jövőben. Mert nincs még vége!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.30

Újabb szobrok, amelyek 137 évnyi Borsodi átlagkeresettel egyenlőek

Rosszul gondolta az, aki azt hitte, az Orbán-kormányt tönkretette anyagilag a válsághelyzet. Dehogyis! Még egy újabb adag szoborcsomagra is futja. 

  • 2020.07.29

Lehet, hogy Ön is Mészáros szalmonellás tojásaiból vásárolt

Nagyon sok szalmonellás tojást kell visszahívnia az áruháznak. 

  • 2020.07.28

Végre irtják a szúnyogokat Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 180 napra engedélyezte a légi kémiai szúnyogirtást egy esetleges szúnyogok okozta betegséghullám megjelenését figyelembe véve.