A miskolci Fidesz szítja a feszültséget a városvezetés és a lakosok között

A miskolci Fidesz szítja a feszültséget a városvezetés és a lakosok között

A miskolci Fidesz június 26-án előterjesztést nyújtott be Miskolc Közgyűlésének annak érdekében, hogy rendeljen el privatizációs stop-ot a városban. 

Állításuk szerint a város nem eladó. Hát nem is, hiszen ők már mindent eladtak és elloptak, amit csak lehetett.

Most mégis, szégyentelenül támadják a Veres Pál általi városvezetést, hogy egy kis figyelmet kapjanak a lakosoktól. Úgy tűnik, még mindig nem sikerült felfogniuk, hogy 2019-ben csúnyán kikaptak. 

A pofátlan kormánypárt a helyi Facebook-oldalán osztja az észt.

Ha már nem tudnak mibe belekötni, akkor a semmibe kötnek bele.

A Fidesz-KDNP nem lesz partner abban, hogy a miskolci baloldal, élén Veres Pállal eladogassa azokat az értékes és stratégiai fontosságú ingatlanokat, amelyeket Miskolc város polgárai évtizedek munkájával halmoztak fel a város javai közé.
A Velünk a Város azonban érthetően kijelentette, szerintük a Fidesz igyekszik elferdíteni a valóságot. A közleményükben kiemelték,  a fideszesek most éppen azt állítják, hogy a jelenlegi városvezetés három olyan ingatlant akar eladni, amelyet a korábbi vezetés nagy terveket dédelgetve hasznosítani, felújítani vagy éppen átépíteni akart.

Ők ellenben azt kérdezik, akkor miért nem tették a kilenc év alatt?

Elmagyarázták, a korábbi vezetés semmi mást nem csinált, mint kiürítette ezeket az épületeket, és hagyta egytől-egyig tönkremenni, lassan lepusztulni, szétrohadni. Továbbá javasolják a miskolci fideszes képviselőknek, fizessék be a Miskolc Holding kasszájába azt a közel 10 milliárd forintot, ami hiányzott, amikor átadták a várost.

Ez az egész semmi másról nem szól, csak arról, hogy megpróbálják lejáratni a jelenlegi vezetést a lakosok szemében. Azonban van egy rossz hírünk: ez nem fog sikerülni. Ráadásul, a helyükben inkább csendben maradnánk azok után, Kriza Ákos kilenc évnyi városvezetése nagyon sok kárt okozott a miskolci embereknek.

via

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.30

Újabb szobrok, amelyek 137 évnyi Borsodi átlagkeresettel egyenlőek

Rosszul gondolta az, aki azt hitte, az Orbán-kormányt tönkretette anyagilag a válsághelyzet. Dehogyis! Még egy újabb adag szoborcsomagra is futja. 

  • 2020.07.29

Lehet, hogy Ön is Mészáros szalmonellás tojásaiból vásárolt

Nagyon sok szalmonellás tojást kell visszahívnia az áruháznak. 

  • 2020.07.28

Végre irtják a szúnyogokat Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 180 napra engedélyezte a légi kémiai szúnyogirtást egy esetleges szúnyogok okozta betegséghullám megjelenését figyelembe véve.