Plakátrongálásra költötte a Fidesz a nyugdíjasok pénzét?

Plakátrongálásra költötte a Fidesz a nyugdíjasok pénzét?

Információink szerint egy férfi napi 5000 forintot kapott a Fidesztől, hogy Veres Pál plakátjait módszeresen megrongálja. A rendőrség is vizsgálódik.

Alakszai Zoltán kampányígéretei közé tartozott, hogy a miskolci Salkaházi programban részt vevő nyugdíjasok az évi 10000 mellé plusz 5000 forintot fognak kapni. Megdöbbentek a napokban a miskolci nyugdíjasok, hogy nem 15000, hanem csak 10.000 forintot kaptak.

Hová tűnt el a nyugdíjasoknak ígért pénz?

Információink szerint az történt, hogy Alakszai Zoltán ismét bevetette a szokásos fideszes zsarolást: majd megkapják karácsonykor, ha a Fideszre szavaznak.

Mindeközben ma hajnalban információink szerint tetten értek egy plakátrongálót, aki a miskolci Fidesz érdekében Veres Pál és csapatának plakátjait vágja le hernyószerszámmal, valamint számos táblát megrongált. A tettest bekísérték a városi rendőrkapitányságra és az esetről 05010/47713/2019.id. ügyszámon jegyzőkönyvet vettek fel.

Információink szerint az elkövető vallomást tett, amiben elmondta hogy napi 5000 forintot kapott a plakátrongálásért. Mégpedig Alakszai Zoltán fideszes jelölt megbízásából.

Szóval, a miskolci nyugdíjasok 5000 forintja plakátrongálók zsebében landolt? Ez lenne a történet vége?

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.13

Étterem után taxiszámla: Alakszai Zoltán vígan éldegélt a miskolci adófizetők pénzéből

Bazin Levente, a Velünk a Város politikusa azt állítja, majdnem kétszázezer forintnyi taxiszámlát fizettetett ki a miskolci önkormányzattal, azaz a miskolci adófizetőkkel Alakszai Zoltán, Miskolc korábbi jegyzője, egy év alatt.

  • 2020.06.11

Majdnem 473 millióval jutna több Miskolcnak, ha nem propagandára szórná a pénzt a kormány

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között és adhatnának belőle Miskolc városának is. 

  • 2020.05.27

Az osztrák önkormányzatok 1 milliárd eurót kapnak, Miskolctól 450 milliót vesznek el

A koronavírus elleni védekezés miatt anyagi nehézségekkel szembesülő önkormányzatokat segíti az osztrák kormány. Miskolctól ezzel szemben jelentős összeget vontak el.