Borkai botrányának miskolci szálai Alakszaihoz is elérhetnek

Borkai botrányának miskolci szálai Alakszaihoz is elérhetnek

A Borkai-féle szex- és korrupcióbotrány miskolci szálai Rákosfalvyn keresztül Alakszaihoz is elérhetnek?

A Borkai-botrány érintettjeként megismert, a luxusjachton szintén prostituáltak között mulató és korrupcióban is érintett Rákosfalvy Zoltán ügyvéd az állami kaszinókoncesszió-kiosztáson jókorát szakít és aktívan menedzseli is ezt az offshore-talapzatra épített vállalkozást.

A miskolci kaszinót is a szexbotrányban érintett Rákosfalvy üzemelteti 2019. május 1-jét követően, vagyis immár Alakszai Zoltán jegyző mint a törvényesség őre vigyáz a jogszerű működésére. Ő felel azért, hogy a miskolci kaszinóban minden rendben legyen. A győri kaszinó forgalma 2018-ra 1,8 milliárd forintra nőtt, a profit pedig 249 millióra duzzadt. Nagyságrendileg ekkora volt a tisztára mosott pénz is, amelyet a luxusjachton prostituáltakkal együtt ünnepelt meg a miskolci kaszinó-tulajdonos.

Vajon a miskolci kaszinóban minden rendben volt-e? Azért, hogy néha félrekacsintson Alakszai, vajon milyen árat kell fizetni?

Feddje fel Alakszai Zoltán a miskolci gazdasági polipot, bűnszervezetet amely maffiamódszerekkel tartja kézben a várost, és adjon számot arról, hogy mit tett a Győrből elhíresült, de Miskolcon is jelen levő maffia elszámoltatása érdekében jegyzőként.

Alakszai Zoltánnak tisztáznia kell magát!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.01

Fizessen a miskolci Fidesz: Szopkó Tibor átadta az adósságuk összegét tartalmazó csekket

A napokkal ezelőtti közgyűlésen végre választ kaptak a miskolci lakosok egy nagyon fontos kérdésre. Mekkora összeggel tartozik a városnak a helyi Fidesz-banda?

  • 2020.07.13

Étterem után taxiszámla: Alakszai Zoltán vígan éldegélt a miskolci adófizetők pénzéből

Bazin Levente, a Velünk a Város politikusa azt állítja, majdnem kétszázezer forintnyi taxiszámlát fizettetett ki a miskolci önkormányzattal, azaz a miskolci adófizetőkkel Alakszai Zoltán, Miskolc korábbi jegyzője, egy év alatt.

  • 2020.06.11

Majdnem 473 millióval jutna több Miskolcnak, ha nem propagandára szórná a pénzt a kormány

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között és adhatnának belőle Miskolc városának is.