A fideszes Alakszai Zoltán a tiszteletdíjak csökkentéséért harcol Miskolcon

A fideszes Alakszai Zoltán a tiszteletdíjak csökkentéséért harcol Miskolcon

Roppant nevetséges ez pont az ő szájából. Mindenestere, Facebook-on kiselőadást tartott arról, mit csinál rosszul a jelenlegi miskolci vezetés.

Alakszai Zoltán fideszes politikus, aki imádta az októberi önkormányzati választásokon kijátszani az idősek és gyerekek  kampánykártyáját, próbált belerúgni Veres Pálba.

Mivel érdemleges fogást egyértelműen nem találhat az ellenzéki polgármesteren, hiszen az tiszteletreméltóan vezeti a várost, jobb híján a kialakult helyzetbe kapaszkodott bele. A Miskolc Holding Zrt. iránt kezdett el aggódni, miközben pont Krizák Ákos fidesz-báb városvezetése sodorta a fizetésképtelenség határára a céget. A céget, aminek korábbi vezetői laza két és fél millióért helikoptereztek egy órát.

Amit temetnek, nem más, mint az a dolgozói remény, hogy Miskolc szocialista-jobbikos vezetése képes lesz megszervezni a vállalat gazdasági védelmét, és megóvni a munkavállalókat és a munkásokat a járvány hatásaitól. Most már látjuk, hogy nem lesz képes.
Látszólag az nem fontos a fideszes csicska számára, hogy járvány van, ami ellen védekezni kell és meghozni a szükséges, de olykor nehéz döntéseket. Ez közös érdek. A város és a lakosság egészsége, biztonsága a legfontosabb.

Ha ez pedig nem lett volna elég, azzal kezdte a lakosságot felhergelni, hogy a miskolci Városháza által kiadott közleményben szó sincs arról, hogy az önkormányzati képviselők, külsős bizottsági tagok, felügyelő bizottsági tagok viselnék a megszorítás terheti. Pedig valójában, a városvezetést is ugyanúgy érinti, és ezt a fidesz-báb is nagyon jól tudja.

Elég gáz, hogy ilyenek ír, miközben a város úszott a mocsokban, az adósságokban, amikor átadták.
Tisztelettel kérjük tehát, és elvárjuk Veres Pál polgármester úrtól, hogy rendkívüli jogkörével élve haladéktalanul intézkedjen mindezen személyek tiszteletdíjainak csökkentéséről.

A jelenlegi városvezetés, a jelenlegi polgármester folyamatosan olyan döntéseket és intékezdéseket hoz, amelyek szó szerint kivértezik az ellenzéki önkormányzatot. De nincs más választásuk, meg kell tenniük, mert számukra a lakosság és a város az első.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.01

Fizessen a miskolci Fidesz: Szopkó Tibor átadta az adósságuk összegét tartalmazó csekket

A napokkal ezelőtti közgyűlésen végre választ kaptak a miskolci lakosok egy nagyon fontos kérdésre. Mekkora összeggel tartozik a városnak a helyi Fidesz-banda?

  • 2020.07.13

Étterem után taxiszámla: Alakszai Zoltán vígan éldegélt a miskolci adófizetők pénzéből

Bazin Levente, a Velünk a Város politikusa azt állítja, majdnem kétszázezer forintnyi taxiszámlát fizettetett ki a miskolci önkormányzattal, azaz a miskolci adófizetőkkel Alakszai Zoltán, Miskolc korábbi jegyzője, egy év alatt.

  • 2020.06.11

Majdnem 473 millióval jutna több Miskolcnak, ha nem propagandára szórná a pénzt a kormány

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között és adhatnának belőle Miskolc városának is.