Helyi lopások

2020.09.01

Fizessen a miskolci Fidesz: Szopkó Tibor átadta az adósságuk összegét tartalmazó csekket

A napokkal ezelőtti közgyűlésen végre választ kaptak a miskolci lakosok egy nagyon fontos kérdésre. Mekkora összeggel tartozik a városnak a helyi Fidesz-banda?

2020.07.13

Étterem után taxiszámla: Alakszai Zoltán vígan éldegélt a miskolci adófizetők pénzéből

Bazin Levente, a Velünk a Város politikusa azt állítja, majdnem kétszázezer forintnyi taxiszámlát fizettetett ki a miskolci önkormányzattal, azaz a miskolci adófizetőkkel Alakszai Zoltán, Miskolc korábbi jegyzője, egy év alatt.

2020.06.11

Majdnem 473 millióval jutna több Miskolcnak, ha nem propagandára szórná a pénzt a kormány

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között és adhatnának belőle Miskolc városának is. 

2020.05.27

Az osztrák önkormányzatok 1 milliárd eurót kapnak, Miskolctól 450 milliót vesznek el

A koronavírus elleni védekezés miatt anyagi nehézségekkel szembesülő önkormányzatokat segíti az osztrák kormány. Miskolctól ezzel szemben jelentős összeget vontak el.

2020.05.20

Hubay György miatt ezer milliárd forint közpénz elköltése válhat titkossá

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

2020.05.18

Majdnem 500 millió mínuszt jelent Miskolcnak a letelepedési kötvény bevezetése

Nemcsak hogy érdemi hasznot nem hozott a letelepedési kötvény, de súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek jutottak be az országba komolyabb ellenőrzés nélkül. Az már csak hab a tortán, hogy harminc milliárd forintot buktak a magyar adófizetők.

2020.04.17

Tovább gazdagítja a kormány a miskolci fidesz-bábokat

A pofátlan vámpír-kormánynak a jelenlegi helyzetben is az az első, hogy a haveri társaságot továbbgazdagíthassa. A tavaly saját maguknak sikeresen megszavazott busás fizetésemeléstől hányingerünk támad.

2020.04.15

A fideszes Alakszai Zoltán a tiszteletdíjak csökkentéséért harcol Miskolcon

Roppant nevetséges ez pont az ő szájából. Mindenestere, Facebook-on kiselőadást tartott arról, mit csinál rosszul a jelenlegi miskolci vezetés.

2020.02.16

Minden jel szerint Orbán legfőbb kultúrharcosa egy futóbolond

Orbán egyik legfőbb kultúrharcosának és talpnyalójának, Szakács Árpádnak rengeteg vérlázító és ostoba megszólalása volt már, most azonban sikerült ezeken is túltennie. Rémisztő, hogy ilyen emberekre fontos feladatokat bíz Orbán.

2019.11.29

Nevetséges levéllel próbáltak csalni Veres Pál nevében - a polgármester feljelentést tett

Veres Pál nevében küldtek ki kamu e-maileket, amelyben pénzt kérnek a címzettektől - Miskolc polgármestere feljelentést tett. Senki ne dőljön be a netes csalóknak! 

2019.11.25

Pofátlanság: a mi pénzünkből újítják fel Tiborczék kastélyát

Azt gondolhatnánk, hogy nincs lejjebb, de van. Ismét sikerül közpénzt lopnia az Orbán-klánnak, hogy majd könnyen fel lehessen újítani az új Tiborcz kastélyt, amit persze fillérekért vásároltak meg ezek a csicskák.

2019.10.12

Plakátrongálásra költötte a Fidesz a nyugdíjasok pénzét?

Információink szerint egy férfi napi 5000 forintot kapott a Fidesztől, hogy Veres Pál plakátjait módszeresen megrongálja. A rendőrség is vizsgálódik.

2019.10.11

Borkai botrányának miskolci szálai Alakszaihoz is elérhetnek

A Borkai-féle szex- és korrupcióbotrány miskolci szálai Rákosfalvyn keresztül Alakszaihoz is elérhetnek?

2019.09.25

Önkormányzati feketekasszáról szóltak a hírek

Feketekasszából fizették a Kriza Ákos 2014-es kampányába besegítő vállalkozót - állítják többen.

2019.09.23

A miskolci fideszesek az országot károsították meg

A fideszes Hubay György képes volt a mi pénzükből 6 millióért irodát bérelni Miskolcon a Fidesznek. Íme a miskolci Fidesz egyik legkínosabb ügye.

Kövess minket

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom