Rogán Cilinek nem jelent akadályt holmi karantén egy kis balcsizásra

Rogán Cilinek nem jelent akadályt holmi karantén egy kis balcsizásra

Bár a kormány emberei közölték: a budapestiek nem mehetnek vidékre, Rogán Ceciliát ez nem tántorította el a balatoni kikapcsolódástól.

A kormányzati kommunikáció is összezavarodott attól, május 4-e hétfőttől, a vidéki enyhítést követően pontosan mit, hogyan, merre, meddig szabad csinálni. Gondoljunk csak arra, amikor Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfoján azt mondta, augusztus 15-ig tilos 500 főnél nagyobb rendezvényeket tartani az országban. Pár órával később meg Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pontosította: 500 főnél kisebb rendezvényt sem lehet tartani.

Később Szentkirályi azt is elmondta, miután a budapestiekre nem vonatkozik a szabályok enyhítése, hétfőtől sem mehetnek vidékre. De végképp nem aludhatnak ott. 

Na Rogán Antal propagandaminiszter ex-feleségét ez vagy nem érdekelte, vagy őt is összezavarta a katyvaszos kormányzati kommunikáció.

Instagramján ugyanis a Balatonról posztolt egy mosolygós képet. Hogy a helyszínt honnan tudjuk? Ő maga dicsekedett el vele egy #lovebalaton hashtaggel.

Persze megeshet, hogy csak egy régi balatoni selfivel menőzött. Azonban nem erre utal az, hogy miután többen is nehezményezték az adófizetői pénzekből vállalkozósat játszó Cili posztját, eltávolította a #lovebalaton hashtaget. A SzabadPécs cikkében azonban még jól látható.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

5 titok, amit nem tudtál Donáth Annáról

A Momentum alelnökének videójából több meglepő dolog is kiderül. Mi ezeket nem is gondoltuk volna róla!

  • 2020.06.04

Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Dzsudzsi arab klubjánál eddig kábé 760 millió forintot keresett évente, ezt vágják most vissza a felére, vagyis a kőgazdag fideszes focista alig 380 millióból kell majd nyomorogjon.

  • 2020.06.03

Igazi csoda történt: Zente lábra állt

Az egész ország összefogott, amikor segítségre volt szüksége annak a másfél éves kisfiúnak, aki egy komoly genetikai rendellenességgel született.