Karantén helyett Cilivel adogat Dzsudzsi

Karantén helyett Cilivel adogat Dzsudzsi

Rogán Antal exnejének instagramján jött szembe velünk a kőgazdag focista, akit nemrég a Külügyminisztérium hozott haza az Emírségekből, ahol kényszerszabadságra küldte a klubja.

Rogán Cili instája az egyik legviccesebb dolog az interneten, ez tuti. Most viszont leleplezőként is bevált, hiszen bebuktatta Dzsudzsák Balázst. A közpénzből hazahozott pénzeszsák focisztár hiába ígérte meg, hogy két kétig nem mozdul ki otthonról, egy budai teniszpályán töltötte az idejét Cecília társaságában.

"Most, hogy hazaértem, két hétre karanténba vonulok. A következő tizennégy napban ki sem teszem a lábam a kerítésen kívülre"hazudta Dzsudzsák Balázs tizenhárom nappal ezelőtt. Nyilvánvalóan nem bírt megülni a hátsóján, mert már napokkal korábban is lefotózták nyilvános helyen. Nyilván neki mindent szabad így gondolta a fideszes kegyencekkel láthatóan kiváló viszonyt ápoló futballsztár.


Dzsudzsák kamuzott, amikor 13 nappal ezelőtt azt ígérte a nyilvánosság előtt, hogy 14 napig nem teszi ki a lábát a kerítésen kívülre. Már 10 nappal ezután a Déryné Bisztróban fotózták a legjobban fizetettnek mondott magyar focistát. A kép Orbán Viktor focibubus kormányzó facebookjára is kikerült. Hát igen, a fideszesek úgy gondolják, nekik mindent szabad, a többieknek meg kuss a neve.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.12

Németh Szilárd 5+2 legnyomibb instaposztja

Ahhoz képest, hogy Németh Szilárdról senkinek sem a trendiség jut eszébe, szégyentelenül aktív az Instagrammon a pacalguru. Össze is szedtük a Fidesz birkózójának 5 legcupákosabb posztját, ami megakadt a torkunkon.

  • 2020.07.12

CNN: A Balaton annyit jelent a magyarok számára, mint a Riviéra a nyugatiaknak

Fortepanos retro fotókkal mutatta be a CNN Travel a magyar tengert.

  • 2020.07.09

Pécsi kutatók találhattak a koronavírus ellen bevethető hatóanyagot

Hatalmas magyar siker lehet, ha tényleg az allergia elleni orrsprayben lévő hatóanyag lesz gyógyszer a koronavírus ellen.