Jobban van a koronavírusos világsztár, Tom Hanks

Jobban van a koronavírusos világsztár, Tom Hanks

Két hét telt el Tom Hanks színész és felesége első tünetei óta, a házaspár pedig már jobban van - számolt be a sztár a Twitteren.

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson egy filmforgatás alkalmával koronavírussal fertőződtek meg Ausztráliában. Tüneteikről úgy számoltak be, hogy fáradtak, náthásak voltak, végtagjaik fájtak, de lázuk csak enyhén volt. Most a világsztár, akit többek között a Számkivetett, a Forrest Gump és a Ryan közlegény megmentése című filmet főszerepében láthattunk, azt közölte, két hét elteltével már sokkal jobban érzik magukat.

A színész mindenkit arra biztat, hogy maradjon otthon és vigyázzon a többi emberre. Szerinte, ha mindenki felelősen viselkedik, át fogjuk vészelni a járványt, még akkor is, ha ez el fog tartani egy ideig.

 

(kiemelt képünk 2018-ban készült New Yorkban, a Shutterstock adatbázisából származik)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.10

5 ok, amiért jó, hogy idén nem kell húsvétolni

Annak persze senki sem örül, hogy a járvány megfékezése érdekében otthon kell maradni. Emiatt pedig sokan nem tudják a családdal tölteni a húsvétot. Mégis van bőven jó oldala is annak, hogy idén nagyon más lesz az ünnep. 

  • 2020.04.08

Unod a karantént? Maradj otthon és menj színházba!

Persze ne a megszokott módon menj. Mostanság nem sok mindent csinálunk a megszokott módon. De az internetnek köszönhetően a színházi előadásokról nem kell lemondanunk.

  • 2020.04.07

Karantén: 7 tipp, hogy nagyon jó legyél kirakósban

A karanténban a legtöbbünknek kicsit több ideje van, hisz például nem kell utazni. Előkerülnek a játékok. Akár kirakósnak, akár puzzle-nek hívod az apró darabos képkirakót, baromi jó móka. Van pár tippünk, hogy ász legyél benne!