Felelős gazdi: Kunhalmi ivartalaníttatja a kutyusát

Felelős gazdi: Kunhalmi ivartalaníttatja a kutyusát

Az MSZP választmányi elnöke felelős kutyatartóként viselkedik, és még fiatalon ivartalaníttatja a kutyáját.

Sajnos hazánkban még mindig élénken él az a tévhit, hogy a kutyák ivartalanításával meg kell várni, amíg legalább egyszer szaporodik az állat. Ez minden tudományos alap nélküli tévképzet, ami tőlünk kicsit nyugatabbra már szerencsére kihalt. Nálunk is küzdeni kell ez ilyen előítéletek ellen. Éppen ezért fontos, hogy azok az emberek, akik a nyilvánosság előtt élik az életüket, példát mutassanak.

Pont így tesz Kunhalmi Ágnes szocialista országgyűlési képviselő is, aki nyilvánosan posztolta ki a Facebookra, hogy ivartalanításra viszi Masni kutyust. A politikus természetesen félti kedvencét, de ez nem tántorítja el attól, hogy felelős gazdiként elvégeztesse a beavatkozást.

Gyors gyógyulást és sok együtt töltött boldog évet kívánunk a gazdinak és kutyusának!

 

Kiemelt kép: Kunhalmi Ágnes FB

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.

  • 2020.05.27

Szijjártó és Dzsudzsi protekcióval, maszk nélkül ment meccsre

Mindenki egyenlő, mi? Azért vannak páran, akik egyenlőbbek: például Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs kőgazdag futballista simán járhat zárt kapus meccsre maszk és minden nélkül, senki nem szól be nekik.

  • 2020.05.27

Cseh Katalin orvosként is helytállt a járvány alatt

Cseh Katalin, a Momentum EP képviselője a járványra való tekintettel visszatért eredeti szakmájához és orvosként segített egy sürgősségi osztályon.