Extracuki bejegyzéssel köszöntötte Veres Pál a gyermekeket

Extracuki bejegyzéssel köszöntötte Veres Pál a gyermekeket

Miskolc polgármestere híres a szívhez szóló bejegyzéseiről, de a szöveg, amit a gyerekekről gyereknapra írt, minden képzeletünket felülmúlta. 

A legkisebb hősöknek nevezte őket.

A polgármester úgy érzi, a gyermekek igazi hősök, hiszen rendkívül gyorsan elfogadták, hogy teljesen megváltozott körülöttük a világ. 

Nem mehettek iskolába, óvodába, nem találkozhattak a barátaikkal, nem látogathatták a nagyszüleiket, nem mehettek játszótérre, állatkertbe, közösségbe. Elmaradtak az önfeledt születésnapi bulik és a vidámság helyett ők is a felnőttekkel együtt aggódtak. Pedig ez nem az ő feladatuk.

Elmondta, mindezt panaszkodás nélkül tették, mert belátták, hogy van egy vírus odakint, amely felbolygatta az eddig jól ismert világukat.

Sokszor bölcsen csak ennyit mondtak az állandó tiltásainkra: "Tudom, anya, ez a koronavírus miatt van!" 

Veres Pál köszönetet mondott nekik. 

Kicsiknek és nagyoknak, az összes gyermeknek, azért a kitartásért és türelemért, amit ebben a mindenki számára nehéz időszakban tanúsítottak. 

A legnagyobb kincseink ők, a mi legkisebb hőseink!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.12

Németh Szilárd 5+2 legnyomibb instaposztja

Ahhoz képest, hogy Németh Szilárdról senkinek sem a trendiség jut eszébe, szégyentelenül aktív az Instagrammon a pacalguru. Össze is szedtük a Fidesz birkózójának 5 legcupákosabb posztját, ami megakadt a torkunkon.

  • 2020.07.12

CNN: A Balaton annyit jelent a magyarok számára, mint a Riviéra a nyugatiaknak

Fortepanos retro fotókkal mutatta be a CNN Travel a magyar tengert.

  • 2020.07.09

Pécsi kutatók találhattak a koronavírus ellen bevethető hatóanyagot

Hatalmas magyar siker lehet, ha tényleg az allergia elleni orrsprayben lévő hatóanyag lesz gyógyszer a koronavírus ellen.