Az Aranyélet sztárjának tanácsai a karantén túléléséhez

Az Aranyélet sztárjának tanácsai a karantén túléléséhez

Nemhogy a koronavírus miatti karantént, de még egy zombiapokalipszist is túl lehet élni Döbrösi Laura tanácsaival.

Döbrösi Laura, színész és énekes Instagram-oldalán jelentette be, hogy a járványhelyzet miatt feltöltötték YouTubera a felvételt a Generációk Bölcsessége című konferencián tartott előadásáról. Fellépésén Döbrösi olyan tanácsokkal lát el minket, amik betartásával nem csak jelenlegi életvitelünk válhat sokkal kiegyensúlyozottabbá, de még egy zombiapokalipszist is lazán túlélhetünk. 

Döbrösi Laura - színész, énekes. 
Legtöbben az HBO nagy sikerű sorozatából, az Aranyéletből ismerik. De jelentős szerepei közé tartozik Szász Attila Örök tél című történelmi drámája is. 

Valójában már 10 éves kora óta dolgozik filmforgatásokon. Elmondása szerint 12 éves korára már annyi munkaszerződést aláírt, hogy kialakult az az aláírása, amit a mai napig használ.

Zombiapokalipszis, avagy túlélni a világ végét.

A színésznő tanácsaival még a koronavírus-járvány okozta kihívásokat is sokkal könnyebben átvészelhetjük. Össze is szedte ehhez az 5 legfontosabb pontot:

  • Ismerem a szükségleteimet
  • Hálát adok a jó dolgokért
  • Egészségesen tartom a testem
  • Boldoggá teszem az élőlényeket magam körül
  • Hiszek egy jóindulatú felsőbbrendű erőben
Hogy jön valami, amit még soha nem láttam és egy kicsit félelmetes, de nem kell tudnom előre, hogy hogy fogom megoldani, hanem magamat kell kimaxolnom a jelenben. És akkor majd, amikor odaérek és a jövőbeli félelmetesség jelenné válik, akkor ezzel az eszköztárral helyt fogok tudni állni.  

Érdemes végignézni a teljes előadást:

 

(Kiemelt kép: Döbrösi Laura Instagram - Fotó/@boleganiki)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Extracuki bejegyzéssel köszöntötte Veres Pál a gyermekeket

Miskolc polgármestere híres a szívhez szóló bejegyzéseiről, de a szöveg, amit a gyerekekről gyereknapra írt, minden képzeletünket felülmúlta. 

  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.

  • 2020.05.27

Szijjártó és Dzsudzsi protekcióval, maszk nélkül ment meccsre

Mindenki egyenlő, mi? Azért vannak páran, akik egyenlőbbek: például Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs kőgazdag futballista simán járhat zárt kapus meccsre maszk és minden nélkül, senki nem szól be nekik.